Zadnje tri dni pouka v tem šolskem letu smo dijaki 1.V in 1.R/IB preživeli v Prekmurju na Podjetniškem taboru. Nastanjeni smo bili v CŠOD v Murski Soboti.

Prvi dan smo imeli zelo zanimivo predavanje o bontonu, nato pa so sledile podjetniške delavnice v izvedbi Društva podjetniška akademija.

Drugi dan smo si dopoldan ogledali znamenitosti Pomurja:  čokoladnico Passero v Moravskih Toplicah , lončarsko vas v Filovcih, Sabolovo domačijo v Mali Polani ter ogled Murske Sobote.  Degustirali smo tudi kar nekaj dobrot Prekmurja, njami. Popoldne smo preživeli v Termah 3000, kjer smo se kar pošteno osvežili, saj je bilo zelo vroče.

Zvečer smo imeli podelitev spričeval in pohval ter prijetno druženje.

Tretji, zadnji dan smo se najprej odpeljali do Bukovniškega jezera, kjer smo v pustolovskem parku preizkusili svoje motorične sposobnosti. Nekateri smo celo premagali strah pred višino! Na poti proti domu smo se ustavili še v Radencih, kjer smo si ogledali proizvodnjo znamenite mineralne vode Radenska in poizkusili najnovejše izdelke podjetja.

V poznih popoldanskih urah smo prispeli domov, utrujeni, hkrati pa veseli, saj smo se imeli zelo lepo in seveda zato, ker so nastopile POČITNICE!!

Dijaki 1. V